Over Mackus

4
jaren '70

Van Hoensbroek naar Nederweert

Voor de ontstaansgeschiedenis van Mackus Verzekeringen en Hypotheken gaan we terug naar de vorige eeuw. Het is halverwege de jaren zeventig als verzekeringsagent Wiel Mackus besluit om voor zichzelf te beginnen. De kennis en ervaring die hij twintig jaar lang heeft opgedaan bij een assurantiekantoor in Hoensbroek neemt hij mee naar Nederweert.

5
1987

Van Kerstraat naar Brugstraat

Het pand aan de Kerkstraat, waar hij zijn bedrijf start, blijkt al snel te klein. In 1987 slaat Wiel zijn vleugels uit naar de Brugstraat (nr. 47-53). Datzelfde jaar doet dochter Marianne haar intrede, zij neemt de reistak op zich en zorgt ervoor dat Mackus uitgroeit tot een van de meest gerenommeerde reisbureaus in de Limburgse regio.

4
2000

Naar de overkant

In het jaar 2000 verhuist het kantoor naar het gebouw aan de overkant van de straat – Brugstraat 30 – dat meer ruimte biedt en recent nog prachtig is gerenoveerd. Twee jaar later, in 2002, nemen Marianne en Daniëlle Mackus het bedrijf over van vader Wiel. Sinds 2011 worden zij in de dagelijkse leiding vergezeld van vennoot Ruud Korten.

5
heden ten dage

Wiel Mackus

Oprichter Wiel mag dan van zijn welverdiende pensioen genieten, als ‘hoofd technische dienst’ (lees: klusjesman) is hij nog met grote regelmaat bij Mackus te vinden.

Mackus Brugstraat Nederweert

Neem een kijkje @ Mackus

Mackus Financiële Dienstverlening

Dienstbaar • Onafhankelijk • Persoonlijk • Professioneel • Vakbekwaam

Geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM)

 

Ingeschreven bij de Stichting Erkend Hypotheek Adviseur

Lid van de brancheorganisatie Adfiz

Geregistreerd als Erkend MKB-adviseur

Aangesloten bij Kifid